Ollikaisen Antti tässä terve!

Olen 42- vuotias liiketalouden tradenomi Kempeleestä. Yhteiset asiat ovat kiinnostaneet minua aina tosi paljon. Ala-asteella olin luokan puheenjohtaja. Yläasteella ja lukiossa toimin aktiivisesti oppilaskunnassa. Olen todella määrätietoinen, optimistinen ja sosiaalinen sanovat minua myös ystävälliseksi.

Pidän vauhdista ja siksi harrastan lajeja, joissa vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät päätä huimaa. Lue niistä lisää sivuiltani.Luottamustehtävät

- Kempeleen kunnanhallituksen puheenjohtaja vuodesta 2015
- Kunnanvaltuutettu vuodesta 2001
- Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunnan puheenjohtaja, aluevaltuutettu
- Tervia osuuskunnan hallintoneuvoston puheenjohtaja

Työkokemus

- Tällä hetkellä Keskustan järjestö- ja kuntakoordinaattori
- Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnan johtaja
- ICT alalta, erilaisista myynnin tehtävistä 10 vuoden kokemus


Koulutus

- Liiketalouden tradenomi
- YlioppilasAntti on oikeasti nopea

Olen harrastanut karting autourheilua jo lapsesta saakka, ja osallistunut lukuisiin kilpailuihin. Alla muutama saavutus mainittuna: 

- World cup sija 4,  1997 Japanissa

- Karting Rotax Grand Finals, kolme kertaa hopeaa (2016 Italiassa, 2017 Portugalissa, ja 2018 Brasiliassa) sekä kerran pronssia, 2014 Espanjassa.

- Karting Rotax Grand Finals Suomen sarjan voittoja on kertynyt yhdeksän kappaletta.

- Tillotson T4 World Cup mestaruus 2021 Irlanti 

Nykyään olen aktiivinen autourheilun kartingin harrastaja, ja vapaa-ajalla minut löytää usein OuluZonesta, kesällä radalta ja talvella huolto kopista. 

Vapaa-aikana myös ulkoilen avovaimoni ja koirien kanssa. Perheeseemme kuuluu 3 koiraa, Nelly, Fanni ja Emma.  Myös kulttuurilla on oma paikka sydämessäni.

ANTIN ARVOT

Tärkeimmät arvoni ovat oikeudenmukaisuus, toisten ihmisten kunnioittaminen ja paikallisuus.

Keskustapuoluetta, keskustalaista ajattelutapaa ja vahvoja keskustalaisia vaikuttajia tarvitaan myös tulevaisuudessa.Menestyäkseen Suomi tarvitsee koko laajan maan osaamisen ja vahvuudet käyttöön. Viimevuodet ovat vahvistaneet erityisesti omavaraisuuden merkitystä, niin energian- kuin ruuantuotannossakin. Nämä kaikki ovat asioita, joita olemme yhdessä ajaneet koko puolueemme historian ajan. Nyt tarvitsemme kuitenkin ryhtiliikkeen ja uuden strategian, jotta myös tulevilla sukupolvilla on turvaa ja hyvinvointia. Yrittäjyyttä tulee edistää ja työllisyyttä vahvistaa kaikin käytettävissä olevin keinoin. Julkinen talous on saatava kestävälle pohjalle ja velkaantumiskierteestä on löydettävä tie hallitusti ulos.


HALUATKO KYSYÄ MINULTA JOTAIN?