MIKSI ANTTI?

Antilla on faktat hallussa ja pitkä kokemus politiikasta. Hän on asiantunteva ja omaa laaja-alaisen ymmärryksen niin taloudesta, kuin alueen tarpeista. Antilla on aito halu kuunnella ihmisiä ja heidän tarpeitaan, sekä viedä niitä eteenpäin eduskunnasta käsin.

- Essi Rantakangas

Minä luotan Anttiin!

- Pertti Sankilampi, kunnallisneuvos, paraolympiavoittaja, Kempele

Kempele halii, nyt myös Antti halii. Mulla on kanttia suositella Ollikaisen Anttia. Yhteistyökykyä, osaamista pohjoisen puolesta. Maakunnan mies.

- Hannu Tarvas

Antilla on näkemystä alueemme mahdollisuuksista. Kokemusta päätöksentekijänä Antille on karttunut kunta- ja maakuntatasolta.

Antin paras ominaisuus on positiivinen elämänasenne, joka näkyy myös päätöksentekijän roolissa.

Antin avulla Pohjoisen parhaaksi!

-Jussi Ylitalo

Veljeni Antti oli yläasteella, kun hän kiinnostui vaikuttamisesta. Lukioikäisenä tämä kiinnostus vahvistui entisestään. Pian hän asettuikin ehdolle kunnanvaltuustoon. Eduskuntavaalit ovat olleet Antin mielessä haaveena jo vuosikymmeniä. Hän on tässä ehdokkuudessa tosissaan. Antti on moniosaaja. Kuntapäättäjänä ja sote-asioiden valmisteluun vuosia osallistuneena hänellä on runsaasti faktatietoa, mitä kansanedustajalla on hyvä ollakin. Lapsiperheen arkea hän on päässyt seuraamaan meidän perheen kautta. Näkemystä, kokemusta ja intoa Antilta löytyy. Hän haluaa aidosti olla rakentamassa meidän Suomea paremmaksi paikaksi elää. Ihan jokaiselle.

-Minna Arvola

Olen tuntenut Antin lapsuusvuosista lähtien, lähinnä saman harrastuksen kautta Iinatin mikroautoradalta. Näiden vuosien jälkeen tiemme kohtasivat, kun Antti toimi myyntireiskana Kempeleläisessä tietokone firmassa ja perheyrityksemme tarvi uudet tietokoneet. Antilta ne saatiin sujuvasti asennettuna. Varmaan ainoa kerta kun uusista atk-hommista ei tullut sen enempää päänsärkyä. Sen minkä tunnen Anttia noilta ajoilta saakka niin hän on aina ollut hyvin määrätietoinen ja ystävällinen, ei ehkä niin yleinen toimivana yhdistelmänä, mutta Anttia se on vienyt hyvin eteenpäin. Oululaisena en ole Anttia pystynyt äänestämään ennen kuin nyt Sote-aluevaaleissa ja Anttihan meni heti läpi ja pääsi hyvään asemaan. Nyt on eduskuntavaaleissa mahdollisuus äänestää Anttia toisen kerran.Kaikille ehdokasta etsiville voin sanoa, että Antti on tolokku kempeleläinen joka näyttää saavan paljon aikaan, olipa sitten urheilijana, myyntireiskana tai poliitikkona.

-Harri Niskanen

KERRO MIKSI ANTTI?

Antti osaa kunnella tavallisten ihmisten huolia ja tarpeita, mutta erityinen taito hänellä on skaalata ne edelleen poliittisen päätöksenteon mittakaavaan.

Päätöksenteon maaliin saattamisessa tarvitaan muiden kuuntelemista, yhteistyötä, päättäväisyyttã ja taitoa nähdä tulevaisuuteen - se on KANTTIA!

- Anne Harmoinen

Antti on ihminen joka on helposti lähestyttävä, hänen sanaan voi luottaa. Antti tekee minkä lupaa. Ei koskaan arvostele muita ihmisia ja pyrkii aina tekemään parhaansa. Anti tuntee alueen ja sen ihmisten tarpeet. Uskon Antin voivan auttaa tätä maakuntaa.

- Mauri Moilanen

Pohteen tulevaisuuslautakunnan puheenjohtajana Antti tietãä, että yhdenvertaiset palvelut tarvitsevat onnistuakseen rahaa! SIKSI suora yhteys eduskuntaan.

- Sinikka Parttimaa

Olen tuntenut Antin jo hyvän aikaa eri yhteyksistä. Viime vuosina olemme tehneet yhteistyötä kuntiemme hallitusten puheenjohtajina.

Olen oppinut tuntemaan Antin asioihin perehtyvänä, kuuntelevana, aktiivisena ja fiksuna asiapolitikkona. Hänelle on kertynyt vahva osaaminen ja ymmärrys niin asukkaiden, kuntien kuin alueemmekin arjesta ja tulevaisuuden tarpeista.

Mielestäni Anti on alueemme ykkösehdokas!

- Juho Pakaslahti

Limingan kunnanhallituksen pj

Antti on joukkuepelaaja ja ymmärtää yhteistyön merkityksen päätöksenteossa.

Antti on ahkera, lämmin ja elämänasenne aina niin myönteinen! Hänellä on aina aikaa pysähtyä juttelemaan ja, ennen kaikkea, kuuntelemaan."

- Suvi Maijala

Antilla on pitkä kokemus yhteisten asioiden hoidosta. Hyvinvointialueen päätöksenteossa olen huomannut Antin olevan asiantunteva, rauhallinen ja yhteistyökykyinen vaikuttaja. Aänestetään Antti ajamaan alueemme ja koko Suomen asiaa.

- Liisa Kylmänen

Limingan kunnanvaltuuston pj 

EDUSKUNTAVAALIT 2023; ENNAKKOÄÄNESTYS ALKAA 22.3.2023 - 28.3.2023. VIRALLINEN VAALIPÄIVÄ ON SUNNUNTAINA 2.4.2023. Käytä äänioikeutesi ja anna ääni pohjoisen vaikuttajalle.  Ylen vaalikoneen avulla pääset tarkastelemaan asioita joita sinä arvostat. Toivottavasti ajatuksemme mätsäävät. Alla linkki Ylen vaalikoneeseen.